O projektu Online Tržnice grada Zagreba


Poštovani,

Projekt Online Tržnice grada Zagreba interaktivno je digitalno rješenje nastalo uslijed pojave koronavirusa koja je zatvorila zagrebačke tržnice, no istovremeno potaknula Grad Zagreb da 'otvori' Online tržnicu na kojoj će svoje proizvode ponuditi domaći proizvođači sa područja grada Zagreba. Suradnjom Ureda gradonačelnika, Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo i Podružnice Tržnice Zagreb stvorena je jedinstvena platforma na kojoj se nalaze lokalni proizvođači i kupci, kao na placu, jer domaće je uvijek bolje!

Proizvodnja hrane prioritet je svake zemlje i želja nam je pomoći proizvođačima u plasmanu njihovih proizvoda, ali i omogućiti građanima dostupnost kvalitetnog i domaćeg. Ovo je jedinstvena prilika za poticanje domaće proizvodnje, a kupnjom domaćeg stječu se i zdrave navike. Ova platforma, koja povezuje proizvođače i kupce,  ima za cilj promicati upravo lokalne proizvođače i nakon završetka pandemije kako bismo zajedničkim snagama jedni drugima pružili potporu te građanima osigurali najkvalitetnije proizvode domaćeg tržišta.

Uživajte u plodovima naše zemlje te kupnjom podržite lokalne proizvođače u njihovim sustavnim ulaganjima i osiguravanju svježih i zdravih proizvoda za vas i vaše najbliže.