Uvjeti korištenja


Zbog stalnih tehničkih inovacija i promjena mjerodavnog zakonskog okvira s vremena na vrijeme Uvjeti korištenja bit će izmijenjeni i/ili dopunjeni. Stoga molimo korisnika da pregleda ove Uvjete korištenja prije svakog posjeta internetskoj stranici i uzme u obzir izmjene i/ili dopune.

Uvod

Internetska stranica Online Tržnice grada Zagreba uspostavljena je s ciljem spajanja kupaca s domaćim proizvođačima koji posluju u gradu Zagrbeu. Stranica je besplatna za korisnike i kupce. Projekt nije web shop već je samo prezentacijski koncept namijenjen neposrednom povezivanju kupaca i proizvođača.

Suradnjom Ureda gradonačelnika, Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo i Podružnice Tržnice Zagreb stvorena je jedinstvena platforma, virtualna tržnica na kojoj lokalni proizvođači nude svoje proizvode kupcima.


Pristupom na stranicu bez ograničenja i prigovora prihvaćate ove Opće uvjete korištenja internetske stranice koje možete ispisati ili pregledavati.

Opći uvjeti korištenja internetske stranice

1. Intelektualno vlasništvo

Ako nije drukčije navedeno, svi sadržaji stranice Online Tržnice grada Zagreba (tekstovi, fotografije i dr.), dizajn i ostali elementi vlasništvo su Grada Zagreba te su zaštićeni propisima prava intelektualnog vlasništva.
Možete upotrebljavati sadržaje stranice isključivo za osobne nekomercijalne potrebe te ih u tu svrhu možete pohraniti isključivo na svoj uređaj (računalo, mobilni uređaj, tablet i dr.). Snimanje podataka, djelomično ili u cijelosti, na bilo koji drugi medij za pohranu podatka, njihovo reproduciranje, objavljivanje ili upotreba u komercijalne svrhe dozvoljeni su samo uz prethodnu pisanu suglasnost Grada Zagreba.
 
2. Uredništvo

Ovu internetsku stranicu za vas uređuju registrirani domaći proizvođači registrirani na Online tržnici grada Zagreba. Grad Zagreb je odgovoran za postavljanje platforme i pružanje podrške korisnicima i kupcima, registrirani ponuditelji su odgovorni za ispravnost sadržaja na vlastitim profilima.

3. Odricanje od odgovornosti za ispravnost ponude  
4. Opće odricanje od odgovornosti

Grad Zagreb nastoji držati svoje internetske stranice čistima od virusa, ali nije u mogućnosti jamčiti njihovu potpunu odsutnost. Stoga preporučamo da se poduzmu potrebne mjere zaštite od virusa (npr. uporaba antivirusnih programa za detekciju virusa) prije preuzimanja dokumenata i podataka.
Grad Zagreb ne jamči da usluge ponuđene na njegovim internetskim stranicama ne sadrže greške te ne jamči dostupnost tih usluga.

5. Proizvodi

Robne marke/proizvodi prikazani na ovoj internetskoj stranici primjeri su domaćih proizvoda iz Republike Hrvatske. Svi registrirani subjekti su ujedno i registrirani proizvođači u Republici Hrvatskoj, treće strane nemaju pristup prikaza svojih proizvoda.

6. Zaštita podataka

Svi podaci prikupljeni na stranici pohranjeni su bazi podataka Grada Zagreba te se neće koristiti ni u koje druge svrhe. Grad Zagreb neće posredovati vaše osobne podatke trećim neovlaštenim osobama.
Kupac se slaže s time da registrirani subjekt kojem su dostavili osobne podatke, ih kontaktira kako bi uspostavili kupnju proizvoda. Registrirani subjekti ne smiju koristiti osobne podatke kupaca u niti jednu drugu svrhu.

Grad Zagreb nema uvid u podatke koje kupci šalju registriranim subjektima.
Registrirani domaći proizvođači, slažu se primati obavijesti Grada Zagreba na temu novih ažuriranja unutar Internetske stranice, preporuka načina korištenja Internetske stranice i drugih poruka i materijala koji služe za poboljšanje usluge i ponude kupcima koji posjećuju Internetsku stranicu.